Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, szanowni państwo, przychodzę z pewnymi (być może) oczywistymi pytaniami, jednak jestem laikiem, w dodatku absolutnie zielonym w tych kwestiach, dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość.

Od niecałego miesiąca jestem posiadaczem BMW serii 1, model: 116i E87 z rocznika 2008. Nachodzą mi do głowy w zasadzie dwa pytania:

1) Czy posiadając w tym momencie zwykłą kierownicę miałbym możliwość nabycia podobnej w wersji multimedialnej, czy to będzie jakkolwiek kompatybilne?

2) W górnej części kokpitu posiadam schowek, czy w tamtym miejscu miałbym możliwość zainstalowania nawigacji z obsługą Android Auto?

Bardzo proszę o nakierowanie i "wtajemniczenie", z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak masz schowek to już masz dziurę przygotowaną . To można by zamontować . Co do kierownicy to nie wypowiem się . Wejść wejdzie bo są takie wersje fabrycznie ale pewnie jeszcze ten pająk z manetkami zmienić i coś programować . Tylko przy niefabrycznej nawigacji-radiu to nie ma sensu raczej .