Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Był ktos moze ostatnio na aktualizacji calego auta w serwisie? Ogolnie sprawa ma sie tak ze nie podoba mi sie jak auto pracuje. Znaczy auto pracuje idealnie ale dzwiek z wydechu sie zmienil. Przed aktualizacja np odpalajac na zimno auto chodzilo normalnie. Z normalnym dźwiękiem z wydechu i ze spalinani z obu rur wydechowych. Serwis nadgorliwy i zaktualizowali mi cale auto. Sterowniki multimedia. Teraz chodzi wg mnie jak jakas pierdziawka :duh: spaliny leca teraz tylko z lewej rury po odpaleniu. No i ten dzwiek z wydechu.... :duh: żona tez mnie pyta co on tak pierdzi..... jak sie zagrzeje jest lepiej ale to nie to co bylo przed aktualizacja.

🙃🙃

Opublikowano
Wydaje mi się że na niskich obrotach zawsze idzie z jednej rury, nie ważne czy silnik zimny czy nie. 2 miesiące temu miałem aktualizację wszystkich sterowników i nie zauważyłem żadnej zmiany. Aczkolwiek ostatnio zastanawiałem się czy mi się wydaje, czy na zimny nie brzmi przypadkiem lepiej... zupełnie odwrotnie niż u Ciebie :wink: