Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś może podpowiedzieć co trzeba dokładnie aktywować bo za nic w świecie nie widzi mi żadnych plików video na usb. Aktywowałem dodatkowe kodeki włączyłem video z usb i w menu mam opcje wyszukiwania video ale nie znajduje nic. Mam na usb chyba wszystkie możliwe formaty i nadal zero efektu. Jak ktoś to kodował proszę o info jakie opcje włączyć trzeba?

Aktualnie mam włączone to co poniżej

API_USB_VIDEO: both [03]

ENT_CODEC_OGG: aktiv [01]

ENT_CODEC_VCD: aktiv [01]

ENT_CODEC_XVID: aktiv [01]

ENT_MC_VIDEO_SUPPORT: aktiv [01]

To niżej to do video w ruchu ale i tak nie ma znaczenia bo nie działa nic z video

SPEEDLOCK_X_KMH_MAX: [FF]

SPEEDLOCK_X_KMH_MIN: [FF]

Opublikowano
Ciekawe. G30 z 2017 nie ma tego seryjnie? Mam 2018 i od nowości czyta praktycznie wszystkie rodzaje plików video bez żadnego dodatkowego kodowania.

No niestety moja nie czyta nic. Nie mogę uruchomić żadnego formatu video bo pokazuje brak pozycji na usb. Jeden plik mp4 widzi jako plik muzyczny i tyle. Nie mogę też uruchomić screen miroring. Sprawdziłem wszystkie możliwe opcje kodowania tego i coś nie działa.

Opublikowano
temat raczej do zamknięcia bo jak się okazuje na 99% mam HU entrynav2 a nie NBT EVO choć taka się mi pokazuje w bimmercode i na tym nie zadziała ani video ani screen mirroring.