Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

mam w swojej F11 z 2011 roku (produkcja czerwiec) dużą Navi.

Po rozkodowaniu w bimmer wyskoczyły następujące opcje, gdzie w poniższym jest m.in bmw online (domyślam się, że opcja internetu) a zależałoby mi na live traffic w navi. Jest jakaś opcja żeby to uruchomić?

I kolejne pytanie czy do tego wyświetlacza jesteśmy w stanie dokodować jakieś dodatkowe/ ukryte funkcje?

(na jakimś filmiku widziałem np. efficient dynamics, że jest wyświetlany na wyświetlaczu a u mnie takiej opcji nie ma)

Ps. samochód był sprowadzony z niemiec i wówczas był przypisany do sklepu niemieckiego następnie na infolinii przepisałem go do sklepu polskiego i przysiągłbym, że opcji ubyło np. zdalna aktualizacja software.

Z góry dzięki za pomoc.

S609 Navigation system Professional

S612 BMW Assist

S614 Internet preparation

S615 Extended BMW Online Information

S616 BMW Online

S620 Voice control

S633 Preparation, mobile phone, Business

S698 Area-Code 2 for DVD

S6AA BMW TeleServices

S6AB Control, Teleservices

S6FL USB/audio interface

S6NF Music interface for Smartphone

S6VC Control, Combox

S6WA Instrument panel with extended scope

S7SP Navi Professional/m.-ph.prep. Bluetooth

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

efficient dynamics nie trzeba dodawać. Możesz go po prostu nie mieć w aucie z 2011 r.

Masz możliwość wyboru trybów jazdy np. Ecopro??

Opublikowano
efficient dynamics nie trzeba dodawać. Możesz go po prostu nie mieć w aucie z 2011 r.

Masz możliwość wyboru trybów jazdy np. Ecopro??

Efficient dynamics pokazuje mi na zegarach przy chwilowym spalaniu jednakże widziałem w niektórych F, że parametry średniego spalania pokazuje również na dużym ekranie stąd mój wniosek, że jest to kwestia dokodowania.

Jeżeli się mylę to popraw mnie.