Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.szukalem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Kupiłem ostatnio lusterko z FLA, a nie sprawdziłem czy mam wtyczkę ta 10 pin (której nie mam ) moje pytanie czy da się to jakoś podpiąć bo nigdzie nie mogę znaleźć w necie nawet wiązki innej żeby dołożyć. Pozdrawiam i dziękuję z góry.
Opublikowano
Dziękuje za odpowiedz.I owszem wtyczkę tak jak wysłałeś linki kupie ale ja nie mam całej wiązki w którą ta wtyczka jest załączoną i czy taką wiązkę idzie dostać w całości ?Czy trzeba dłubać osobno do poszczególnych modułów kable? Bo pod oba linki na realoem które wysłałeś wyskakują same wtyczki bez okablowania pozdrawiam i dziękuję
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzeba samemu pociągnąc do wszystkiego i zakodować.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeciez temat był i jest walkowqny często. Na necie pelno instrukcji. Wpisz sobie w googlach "DIY FLA E60" i masz opisy, filmiki gdzie co i jak podpiąć i zakodować. Trudnosc z takimi pomocami to max jedna gwiazdka * :D
Opublikowano
Samo podłączenie do czujnika deszczu to bułka z masłem i owszem, u mnie problem jest w tym mam najzwyklejsze lusterko i nie mam wiązki z wtyczka 10pinowa co za tym idzie.