Skocz do zawartości

Brak wtyczki do lusterka wstecznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.szukalem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Kupiłem ostatnio lusterko z FLA, a nie sprawdziłem czy mam wtyczkę ta 10 pin (której nie mam ) moje pytanie czy da się to jakoś podpiąć bo nigdzie nie mogę znaleźć w necie nawet wiązki innej żeby dołożyć. Pozdrawiam i dziękuję z góry.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Proszę

Wtyczka 61136909008

Pin z kablem 61130056960

https://www.bmw-klub.pl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=45715

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
  • Autor
Dziękuje za odpowiedz.I owszem wtyczkę tak jak wysłałeś linki kupie ale ja nie mam całej wiązki w którą ta wtyczka jest załączoną i czy taką wiązkę idzie dostać w całości ?Czy trzeba dłubać osobno do poszczególnych modułów kable? Bo pod oba linki na realoem które wysłałeś wyskakują same wtyczki bez okablowania pozdrawiam i dziękuję
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Trzeba samemu pociągnąc do wszystkiego i zakodować.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Autor
Kurcze to nie będzie lusterka wstecznego z FLA.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Przeciez temat był i jest walkowqny często. Na necie pelno instrukcji. Wpisz sobie w googlach "DIY FLA E60" i masz opisy, filmiki gdzie co i jak podpiąć i zakodować. Trudnosc z takimi pomocami to max jedna gwiazdka * :D

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Autor
Samo podłączenie do czujnika deszczu to bułka z masłem i owszem, u mnie problem jest w tym mam najzwyklejsze lusterko i nie mam wiązki z wtyczka 10pinowa co za tym idzie.