Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ponownie. Czy ktoś ma pomysł co się stało z moim siedzeniem kierowcy w bmw f15. Z dnia na dzień przestało działać . Bezpiecznik jest ok. Nic nie działa . Żadnej reakcji .siedzenie pasażera działa .
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

A jak akumulator się trzyma?

Jakieś błędy po podpięciu kompa?

Opublikowano
Ogólnie rzecz biorąc to mam wymieniony silnik w aucie . Tydzień temu mechanik robił DME softwear . Ale siedzenie chodziło normalnie kilka dni. Wiem bo żona jeździ autem codziennie i zmienia ustawienia fotela. A w niedziele raptem przestało działać. Pasażera siedzenie normalnie chodzi. Wszystko normalnie chodzi. Myślę.nad wymianie modułu pod siedzeniem. Czy aby wymienić moduł muszę odpiąć baterie dla bezpieczeństwa ???
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wymieniłem cały panel sterujący przy siedzeniu a inny bo mechanik powiedziała że jak podlonczyl kompa to wyskoczyło mu brak komunikacji z panelem sterującym. Ale jak wymieniłem panel na drugi to żadnej dalej reakcji na przyciski. Zamówiłem drugie moduł sterujący . Zobaczymy czy to coś da.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Finał taki że po zamówieniu nowego modułu wszystkie funkcje w siedzeniu zaczęły działać . Oprucz pamięci siedzenia. Ale wiedziałem że trzeba to zakodować przez ista . I tak to też zrobiłem. Wszystko wróciło do normy.