Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Mam pytanie czy ktoś z grupy wgrywał Polskie komendy do BMW serii F ?

Moje BMW pochodzi z Niemieckiego salonu i komendy działają tylko w języku Niemieckim , nigdzie nie mogę odnaleźć jak wgrać język Polski .

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano
Widziałem u znajomego w F10 były normalnie Polskie komendy ,dlatego poruszyłem temat tylko miał auto z Polskiego salonu. Dziękuję za odpowiedź nie draże tematu ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystko zależy w którą stronę te komendy? Do auta? Z auta?
Opublikowano

Chodzi mi do auta . Np: Po kliknięciu przycisku na kierownicy mówił połącz z Marcin . I wykonywało połączenie do danej osoby.

U mnie to działa tylko w języku Niemieckim .

Tak w F10 właśnie widziałem to.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
F30 nie ma obsługi głosowej po polsku, w F10 z resztą też. To o czym piszesz to co innego.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chodzi mi do auta . Np: Po kliknięciu przycisku na kierownicy mówił połącz z Marcin . I wykonywało połączenie do danej osoby.

U mnie to działa tylko w języku Niemieckim .

Tak w F10 właśnie widziałem to.

A to nie była rola asystenta google + android auto?

Opublikowano
Właśnie nie było to google . Może źle faktycznie napisałem . Kwestia komend głosowych w języku Niemieckim działa , rozumiem że w Języku Polskim nie ma tak ?
Opublikowano
F30 nie ma obsługi głosowej po polsku, w F10 z resztą też. To o czym piszesz to co innego.

A mógłbyś mi rozjaśnić jak ta funkcja sterowania głosem się nazywa ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W G32, G30 też nie ma j. polskiego