Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Wczoraj nagle nie gra mi radio, nie działa bluetooth - w czasie łączenia z telefonem komunikat "proszę czekać" i mieli okrągła strzałka, kiedy wchodzę w sterowanie dźwiękiem nic nie da się ustawić - wszystko neutralne na 0, kiedy wkładam "kluczyk" powiadomienie "komunikaty głosowe niedostępne". Oczywiście CD i USB też muza nie gra. Może to bezpiecznik. Gdzie szukać? Od czego zacząć? Żeby chociaż wiedzieć co się stało bo komp samochodu nic nie pokazuje więcej

i Carly też.

Opublikowano

Znalazłem bezpiecznik nr 132 przepalony. Wzmacniacz Audio odłączyłem, ale przepala bezpiecznik bez wkładania kluczyków. Co i jak mogę sprawdzić dalej? Podejrzane są prawe tylne drzwi bo jak miałem kiedyś włączony komfort bezkluczykowy to jak mokro było czasem wariował. Ale wyłączyłem bo nie miałem ochoty w tym grzebać a i auto zajumać trudniej. Ale czy komfort klamki może palić bezpiecznik?

Albo czy Jednostka kontroli dostępu komfortu może palic bezpiecznik?

• 1 rok później...
Opublikowano

Identycznie przepala bezpiecznik od razu po włożeniu go brak akustycznych powiadomień pokazuje mi na radiu i nie działa mi zdalny kluczyk przy odpaleniu