Skocz do zawartości

Wymiana poduszki silnika w e36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, problem jak w tytule, wymiana poduszki silnika. Mam luz na jednej pduszcze, co objawia się stukaniem podczas skretu jak i również podczas jazdy po wybojach oraz odczuwalnym przemieszczaniem silnika podczas przyspieszenia jak i hamowania. Jak radzicie wymieniać jedną czy obie, jak wygląda sam proces wymiany i jakie są tego orientacyjne koszty. Pozdrawiam. Bunia 316 1994r. :D :D
Opublikowano
Witam. W autku masz dwie takie same poduszki silnika. Jedna sztuka z Febiego kosztuje w granicach 200zl. Nr katalogowy to: Febi 4693. Natomiast wymiana okolo 100-150zl. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam. W autku masz dwie takie same poduszki silnika. Jedna sztuka z Febiego kosztuje w granicach 200zl. Nr katalogowy to: Febi 4693. Natomiast wymiana okolo 100-150zl. Pozdrawiam

Gdzie wy naprawiacie swoje samochody :shock: Tyle za poduszkę i za wymianę :shock: Ja za jedną febi zapłaciłem 105zł a za wymianę 25zł.