Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś już oglądał?

Wydaje się dopieszczone i sensownie utrzymane, choć to 3 wystawienie od listopada (82, 79k, teraz 72k ale na zimówkach bez letnich 20")

OtoMoto

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajna konfiguracja. Razi brak drewienka i beżowa podsufitka ale to już kwestia gustu.

Podobają mi sie hamulce, h/k i kolor skór :cool2:. Nie podobają emblematy, dekielki, naklejki i czarne koła.

Jakbym miał bliżej rzuciłbym okiem :wink:

Opublikowano
No historia też wydaje się fajna. Beż na suficie mi nie robi, zachęca stan i dbałość właściciela o naprawianie drobnych nawet defektów wizualnych. Kolor wnętrza i czorność to też nie mój klimat do końca... Jak po weekendzie będzie to chyba się przejadę, bo do Poniedziałku nie mam opcji.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cena też nie wpływa na atrakcyjność oferty. Pamiętam ok 2lata temu w olsztyńskim salonie marek premium był porównywalny egzemplarz za ok 65 tysi i wydawał mi sie drogi :| jednak od tamtej pory sporo sie zmieniło...

W Ostatnim czasie dośc obsesyjnie śledzę ogłoszenia i widzę auta wystawiane np rok temu w cenie 10-15k wyższej :?

Opublikowano

Johny chodziło mi po głowie co napisaleś odnośnie beżu na suficie. Aż przejżałem ogłoszenia aut które widziałem. Standardowo jest bardziej szare a to jest ten beż dziadkowy (bynajmniej ze zdjęć) mocca z vinu?

VIN	WBA5J91050D489975
Code / Type	F11 (MUE) / 5J91
Vehicle History	Get a car report instantly!
Chassis	Touring (5 Doors)
Market	Europe (left Steering)
Engine	N47T (2.00 l / 160 kW)
Drivetrain	All Wheel-Drive
Transmission	automatic
Color	Black-sapphire Metallic (475)
Upholstery	Leder Nappa/mocca/exklusivnaht (LZMW)
Manufacturer	BMW AG / Dingolfing, Germany

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mocca to kolor skór ;) poszukaj w google bmw f10 lci catalogue pdf

Na końcu są możliwe zestawienia kolorów tapicerek z podsufitkami.

Według mnie najlepsza jest czarna z dachem panoramicznym. Standardowa jest szara i wygląda marnie. Kolor brzydki, materiał szorstki. Są jeszcze te beżowe/piaskowe które według mnie pasują tylko do beżowych skór, z tego co pamietam jest jeszcze ostrygowa. Dla każdego coś sie znajdzie ;)

W omawianym aucie jest skóra nappa miękka delikatna pachnąca niestety najbardziej delikatna. Dakota sprawia wrażenie ekoskóry.

Opublikowano

Dzięki za podpowiedź :)

W sumie znalazłem tylko katalog tapicerki-f10.png w https://f10.5post.com/goodiesforyou/f10-5-series-brochure.pdf ale opisu podsufitek nie widzę... ale ślepy jestem. Choć po broszurach wszędzie beżem wali w oczy i tak źle nie wydaje się...

Choć jak oglądałem ostatnio e61 w beżu z drewnem to nie dałem rady zbyt "emerycko" :/