Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc kupiłem całą E34, tylko bez silnika i bez skrzyni biegów, bo bede przekładal swój silnik i skrzynie z rozbitej E34 i teraz pytanie, jest tam przycisk ASC, wczesniej auto chodziło ze skrzynia manualna teraz tez bedzie wiec jak nacisne ASC czy cos sie zmienia w dyfrze czy co sie stanie bo nie wiem co sie dzieje, a jak oglądałem w ksciązce obsługi Niemieckiej :mad2:

To same obrazki były na automacie wiec nie wiem czy potrzebna jest skrzynia automatyczna aby to działało czy co :worried:

Opublikowano
Witaj.Domniemam że auto które kupiłeś bez silnika będzie miało zamontowany silnik taki jak wcześniej w fabryce który to natomiast został wymontowany, a tobie został z rozbitka :mrgreen: Jesli tak to auto powinno jeżdzić ale ASC to nie wiem czy będzie działać bo mogą być potrzebne jeszcze jakieś dodatkowe przepustnice których nie masz w rozbitku :idea:
Opublikowano
To faktycznie może ASC nie działać. Trochę roboty będzie poza silnikiem trza będzie troche elektryki przeszczepić. Powodzenia mam nadzieję że przeszczep się przyjmie i nie będzie odrzutu :cool2: