Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich szczęśliwych, bądź nie, posiadaczy E53.

Otóż, jakiś czas temu zakupiłem radio Android z AliExpress (nazwa produktu AD10BMWe531001).

Paczka dotarła do mnie po 3 dniach, od razu montaż.

Po paru dniach, po tankowaniu samochodu nagle zonk - nie mogę usunąć średniego spalania z poziomu Androida.

Próbowałem to zrobić z poziomu Control Check - nie da się. (Na dodatek w międzyczasie, akumulator był długo wyłączony i komputer pokładowy mam teraz w języku włoskim).

Jeśli któryś z forumowiczów miał taki problem i/lub się z nim uporał, bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam serdecznie, Michał.

Opublikowano

Wystarczy ściągnąć apke na Androida, czy trzeba kupować moduł?

Jeśli sama apka wystarczy, to która konkretnie ich mam wybra ? (Na ich stronie, która podałeś, jest ich kilka)

Opublikowano
Moduł podpinasz do lini K-bus w samochodzie, masy i zasilania. Następnie moduł podłączasz do wejścia USB w radio.
Opublikowano

Powinieneś mieć gniazdo do dopięcia z tyłu radia. Tu przykładowy link zobacz na zdjęciach opis gniazd( Diagram ) z tyłu radia nr 14,15.

W zestawie razem z radiem powinny być.

Opublikowano

Witajcie raz jeszcze.

Otóż moduł wpięty, licencja wykupiona i wszystko jest tak jak być powinno.

Poza jednym małym szczegółem, otóż po około 10 minutach całkowicie odłącza mi audio.

Nie działa nic. Od radia, poprzez muzykę z bluetooth czy nawet rozmowy telefoniczne.

Mial ktoś z Was taki problem i wie jak temu zaradzić?

Pozdrawiam, Michał.