Skocz do zawartości

Wyświetlacz CIC nie wyświetla grafiki,tylko grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,moje auto f11 z 2010roku 525d 205koni,od jakiegoś czasu,nie wiem od kiedy bo zauważyła to moja 11letnia córka nie wyświetla grafiki.Dodam ze wszystko działa jak należy,tylko nie wyświetla animacji/grafiki,ista pokazuje tylko błąd brak dysku HDD i drugi błąd brak zapisanego aktualnego parametru zapisu.Czy ktoś może wie w czym jest problem?
Opublikowano
  • Autor
Mam foto o co mi chodzi ale nie wiem jak wkleić do postu :mad2:
Opublikowano
Skoro masz blad brak dysku HDD, to prawdopodobnie jest uszkodzony, stad brak grafiki.
Opublikowano
  • Autor
Myśle ze to nie to bo od początku samo navi było nie aktywne i grafika działała,wstawię zdjęcia to może będą inne wnisoski.wyświetlacz normalnie działa,wyświetla funkcje,parametry,wszystko,chmurki te podczas porywaczom pdc tez działają ale nie wyświetla tego rysunku auta ,są tylko te znaczniki podczas parkowania,zielony,żółty i czerwony,pdc tez informuje o przeszkodzie prawidłowo :|
Opublikowano
  • Autor
Ponadto te błędy istą skasowałem i więcej się nie pojawiły,nadmienię ze jakiś czas temu chciałem zaktualizować soft w idrive i wyskoczył wtedy błąd:krytyczny spadek napięcie(niedoładowany aku wtedy był) czy to może być przyczyną? Jeśli tak to jak to ofarnąć?
Opublikowano
  • Autor
Oto fotki o z moim problemem,może ktoś się z czym takim spotkał?
Opublikowano
Ja bym spróbował wrzucic od nowa soft, tylko musisz miec iComa z swiatlowodem.
Opublikowano
  • Autor
Kurde mam tylko enet,nie da rady poprzez istę?
Opublikowano

Sorry, gadam glupoty. Mi CIC kojarzy sie z seria E :-)

W serii F, oczywiscie kabel ENET wystarczy. ISTA mozesz tez to zrobic, ale musisz miec oblokowana opcje programowania przez ENET. Ja jednak polecam zrobic to E-Sys.

Druga sprawa, to ISTA nie wymusisz programowania jednostki HU-H jak nie bedzie nowszej wersji.

Opublikowano
  • Autor
Trochę istą się bawiłem,ale proszę o jakieś lekkie naprowadzenie co mam zrobić…
Opublikowano
  • Autor
Z tego co wiem to kabel który posiadam to jest enet esys
Opublikowano
A co to oznacza?