Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

w poszukiwaniu e90 LCI zainteresowało mnie kilka ofert, co myślicie o tej konkretnej ? Nr. Vin: WBAPN11090VJ88537

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e90-sedan-lift-bixenony-kubelkowe-fotele-m-pakiet-oplacony-ID6ErBG8.html?fbclid=IwAR2uVBlinrM4gxDIVB-hwc40jdXtu2dEaicGdRTbDKsqkahpUu2k5lyvy6M

Samochód wygląda na bardzo zadbany, na jednym zdjęciu widać fotel kierowcy popękany - no ale jednak 280k przejechane. Przebieg wydaje się być realny.

Jak myślicie należy się bać takiego przebiegu w tym modelu i silniku ? Co ewentualnie może wymagać naprawy ?

Proszę o opinie o ogłoszeniu :)

Jestem świadom ze prawdopodobnie na start trzeba by zrobić rozrząd.

Pozdrawiam

Opublikowano

akurat fotel sportowy w tej tapicerce szybko się niszczy po stronie kierowcy :roll: więc nie czepiał bym się

przebieg do weryfikacji wiadomo w teorii realny a czesto sprowadzone są po korekcie jeszcze przed wjechaniem do bazy cepik :lol:

z vinu wychodzi że kiedyś było we francji

rozumiem że cena atrakcyjna to i auto takie sobie

mi by jednak przeszkadzało podstawowe nagłośnienie w tym egzemplarzu

przy liczniku grzebane, wskazówki i podświetlenie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Siedzenie zniszczone ponieważ nie jest ze skóry tylko najgorszy możliwy plastik zwany "Sensatec".

Obowiązkowo poproś sprzedawcę o Car-Pass. Jeśli "nie ma" to już dobrze wiesz że należy zamknąć ogłoszenie.