Skocz do zawartości

Podświetlenie regulacji ogrzewania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam problem z podświetleniem regulacji ogrzewania w E-34. Jest dużo postów w jaki sposób wymienić te żaróweczki w E-36.

U mnie jest inaczej i stąd moje pytanie bo niewiem jak się do tego zabrać.

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

ja też mam taki sam dylemat, paza tym nie mam podświetlenia przycisku świateł awaryjnych, nie jest to żadna porażka, ale jeśli ktoś Nam pomoże ,

będzie gitara,

:cool2:

Opublikowano
  • Autor
Chodziło mi o podświetlenie trzech pokrenteł tj. regulacja ogrzewania strony kierowcy, siła nadmuchu, regulacja ogrzewania strony pasażera.
Opublikowano
ty chyba nie nadążasz przecież tam wszystko jest są fotki, jak, co ,po kolei
BMW sie nie psuje
Opublikowano

... trochę cierpliwości - przejżyj ten temat do końca - nie sugeruj sie wstępem ... przecież napisałem że pod koniec tematu

....

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
  • Autor
Zwracam honor :) nie przeczytałem do końca tego postu :duh: . Już działa, żaróweczka wymieniona :D dzięki
Opublikowano
a jaka ma być żaróweczka na wymianę?
Opublikowano
Zwracam honor :) nie przeczytałem do końca tego postu :duh: . Już działa, żaróweczka wymieniona :D dzięki

... żadnego urazu nie doznałem więc .... - chodziło tylko o to żeby tylko doczytać do końca temat ..... czeka mnie wymiana amorków z przody i ostatnio przejrzałem ponad 10 stron samych tematów na ten temat :shock: wiem że nie każdy ma czas ale jak mnie coś nurtuje to nie popuszczam :wink: - pozdrawiam - cieszę się żen znalazłeś jednak pomoc ....

* - w zależności od typu i wyposażenia