Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamówione auto 118d Mpakiet kolor biały + M Shadowline o rozszerzonym zakresie i zastanawiam się nad reflektorami M Shadowline.

Czy warto ?

Czy lampa w nocy będzie świeciła jasnym światłem ?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano
Lampa jest przyciemniona wewnątrz, sam klosz jest taki sam jak w normalnych lampach- zatem będą świecić taką samą barwą jak klasyczne.
Opublikowano

A jakie masz felgi 18" lub 19" z czarnymi akcentami*? I czy wziąłeś przyciemniane szyby (must have)?

Jeśli odpowiedź na oba pytania jest pozytywna, masz shadow line (czyli czarny gril i końcówki wydechu) i do tego masz jeszcze budżet to może to bardzo ciekawie wyglądąć, bierz!

*R18 Double Spoke 819

*R18 V Spoke 554

*R19 Double Spoke 552

PS ja mam felgi 2 x R17 Double Spoke 550 bez shadow line i do tego zestawu ten srebrny grill jakoś pasuje. Ale gdyby tylko mógł dorzucić to bym brał R18 z czarnymi dodatkami

Opublikowano
Bierz lampy shadow. Wyglądają rewelacyjnie, szczególnie do jasnych kolorów. Ja żałuje, że nie wziąłem, ale w następnym już będą.