Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć, moje BMW E91 320 d 163km 2005 r może pomożecie w rozwikłaniu problemu mianowicie przestał mi działać szyberdach panoramiczny nie działa przycisk odsuwania i nie działa dodatkowo oświetlenie wewnątrz kabiny zarówno po otwarciu drzwi jak i naciskając przyciski w środku, dodatkowo teraz podczas jazdy czasami tak bez powodu gasną zegary i duży wyświetlacz a po chwili się włączają i wygląda tak jakby się resetowały i startowały od nowa (silnik wtedy normalnie pracuje) nie mam pojęcia co się dzieje ??? bezpieczniki przeglądnięte wszystkie sa ok może ktoś pomoże ... na marginesie akumulator jest ok, alternator też przeglądnięty i jest ok
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
W BMW E91 przełącznik szyberdachu jest zintegrowany na jednej płytce z elementami oświetlenia. Istnieje prawdopodobieństwo uszkodzenia całego przełącznika, lub działania wilgoci. Warto podmienić na inny kompletny przełącznik koniecznie z E91 z szyberdachem panoramicznym. Z E90 z szyberdachem standardowym nie zadziała.