Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy ktoś może spotkał się z następującym problemem? Mianowicie:

- Mamy dwa profile kierowców - oba podłączone do osobnych kluczy. Ustawiony fotel + lusterka boczne pod oba profile / klucze

- No i raz na jakiś czas (powiedziałbym, że częściej niż rzadziej, biorąc pod uwagę fakt, że auto mam od ~40 dni) następuje totalna desynchronizacja lusterek...

Przykładowo wygląda to w ten sposób:

- Podchodzę z kluczykiem do auta - ustawia się fotel i lusterka - jadę gdzieś i zostawiam auto

- Załatwiam swoje sprawy - wracam do auta i co? I lusterka są totalnie rozjechane - pomimo, że to ja jechałem chwilę wcześniej i nie było nawet możliwości, żeby auto w międzyczasie połączyło się z profilem drugiego kierowcy

- Więc klikam na drzwiach w przycisk profilu (np. 1) - i nic się nie dzieje! Fotel jest prawidłowo ustawiony cały czas, a lusterka są rozjechane na maxa + profil już nigdy nie przywołuje zapisanej wcześniej konfiguracji

Jedynym rozwiązaniem jest ustawienie lusterek ponownie i ponowne zapisanie ich w profilu... aż do następnego razu :/

Pozdrawiam