Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Czy ktoś może podać mi instrukcję jak zmienić nazwy fal radiowych i jak zrobić, żeby po przełączeniu na "Radio" korzystał z fal radiowych "Zapamiętanych", a nie zawsze z "Odbieranych". W F11 czekałem po prostu na moment wyświetlenia informacji o radiu i brałem "Zapisz" i zapisywał nazwę fali jaka była w danym momencie wyświetlana. Tutaj mam radia typu "102,4" albo "-skie" i za cholerę nie wiem jak to zmienić :mad2:

Opublikowano

Podpinam się do pytania. Brak rozwiązania pomimo , że przekopałem też anglojęzyczne forum. Wydaje mi się również ale mogę się mylić , że w starszej wersji softu system zapamiętywał czy radio było ostatnio używane w trybie stacji zapamiętanych czy odbieranych. Teraz zawsze mi się uruchamia ze wszystkimi odbieranymi.

Dziwne też, że nie można nadać swoich nazw dla stacji radiowych. No chyba , że istnieje jakiś tajemniczy patent żeby to obejść.