Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy użyszkodniczy BMW,

Spędziłem trochę czasu, aby znaleźć idealny zamiennik dywaników do bmw g20. Cena kompletu to 140 PLN !!!, a moim zdaniem są lepsze np. przez gumowany spód.

e-mail: [email protected]

Ewentualnie link do allegro: https://allegro.pl/oferta/dywaniki-welurowe-poliamid-do-bmw-3-g20-g21-19-9424434766?utm_source=notification&utm_medium=platformMessage&utm_campaign=b82f532a-91fb-4bab-a6fb-ab346e730575&utm_content=offer-link

Ważne !

W zamówieniu trzeba pisać , że do BMW G20 , które były odrysowane od fabrycznych + naklejane rzepy i podać że jest się z forum BMW. Oni będą wiedzieć o co chodzi. :mrgreen:

zdjęcia:

afd017ef8bff3.jpg

9dbefad52f791.jpg

fc72dc82927e3.jpg

82ac85024776d.jpg

Opublikowano
Dzięki, wyglądają bardzo solidnie !

I takie sa, material wierzchniej warstwy jak orginal, spod lepszy, obszycie porzadne. Wygladaja, i sa lux :mrgreen:

Sa one ksztaltem odrysowane od moich orginalow- przednie. Tylne sa od nich i sa ciut (milimetry) wieksze od ori , co,powoduje ze sa jeszcze lepsze.

Opublikowano
A czy do f31 też mogę zamówić z rzepami?

1) nie jestem pośrednikiem tej marki, ani jej pracownikiem

2) nie wróże

3) Napisz do nich

4) Ten temat dotyczy bmw g20.

:mrgreen:

Opublikowano

Pisałem do nich...

Można do f30 zamówić z rzepami, tylko trzeba napisać w wiadomości do sprzedającego o tym :wink:

Ad.4 wiem że dotyczy g20, myślałem że może masz z tą firmą jakiś bliższy kontakt.. :mrgreen: