Skocz do zawartości

Bavaria c Buisness - kod do radyjka - proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam prosze o pomoc z kodem do radia Bavaria c Buisness, numer seryjny to: BE0774B7608883, po odłaczeniu akumulatora radio sie zablokowalo, a na wyswietlaczu pojawil sie napis "code" i pod nim "pause" wiem ze powinny byc kreski zeby wpisac kod ale z tego co mi sie wydaje to "chwilowo"? nie bede mogl wpisac kodu do radyjka. Jak sobie z tym poradzic? z gory dzieki za pomoc.

Radość z jazdy :)

328i :)

Opublikowano
Mooooze jednak ktos jest w stanie wygenerowac kod do tego radia bo jezdze bez i juz mnie trafiac zaczyna powoli...zaczynam wyszukiwac roznych dzwiekow pochodzacych z auta...jeszcze troche i zwariuje :P prosze o pomoc jesli jest ktos w stanie cos z tym zrobic :modlitwa:

Opublikowano
z tego co zauwazylem to kilka osob jakos go generuje na podstawie numeru seryjnego, dlatego go podalem i mam nadzieje ze znajdzie sie ktos taki kto mi to zrobi ;)

Opublikowano
z tego co zauwazylem to kilka osob jakos go generuje na podstawie numeru seryjnego, dlatego go podalem i mam nadzieje ze znajdzie sie ktos taki kto mi to zrobi ;)

Dobrze zauważyłeś, istnieje temat, w którym można zapytać o taki kod, dlatego ten zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.