Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do ekspertów. Jakie są takie przypuszczalne koszty wymiany krzyzaków oraz zrobienie zawieszenia chodzi mi o sworznie tulejki bez amorków. Powinno starczyc 500 zł z robocizną czy są to wieksze kwoty. Chce sie zapytac przed dzwonieniem by wiedziec jakie są takie średnie koszty takiego zabiegu. A napewno ktoś z was robił to niedawno.

Dzięki bardzo

Opublikowano
myśle że razy dwa to może ci starczyć ale mogłem nie zrozumieć o co ci chodzi :mrgreen: pozdro
Opublikowano
Eeeee... Kilka tych gum z robocizną powinno wystarczyc spokojnie... ;) Byle nie w ASO :lol:
Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
500 zl to mozna zrobic zawieszenie w jakims oplu :PPP ale nie w bmw..! Chodz gdybys sam robil to moze bys sie zmiescil.. wszystko zalezy czy uzyjesz zamienikow czy orginalow! Pozdrawiam
Opublikowano
500 zl to mozna zrobic zawieszenie w jakims oplu :PPP ale nie w bmw..! Chodz gdybys sam robil to moze bys sie zmiescil.. wszystko zalezy czy uzyjesz zamienikow czy orginalow! Pozdrawiam

Dokładnie to napisałem ;) Albo sam albo ASO - rozbieżność cen ogromna...

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

Jakie są takie przypuszczalne koszty wymiany krzyzaków

jeśli w tym opisie chodzi koledze o końcówki półosi to 5 stówek nie wystarczy na same końcówki,chyba że włoży używki ale myślę że nie oto mu chyba chodzi......