Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chce zakupić BMW e32 750 92rok. Podobno jak twierdzi sprzedawca przebieg w tym aucie wynosi 155tyś.Nawet po teście licznika tyle wskazuje... teraz mam pytanko do expertów, czy taki licznik da się przekręcić??? czy może faktycznie trafiłem na igłe... :?:
Opublikowano

W teście NIC się nie da sprawdzić.

Średni przebieg tego modelu i rocznika to koło 300-350tyś i tego się powinieneś spodziewać.

Przybliżony przebieg da się stwierdzić organoleptycznie ale generalnie przebieg nie jest istotny przy starym samochodzie. Liczy się TYLKO aktualny stan pojazdu.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
nawet 300 tys dla tego motoru to niewiele ja na własne oczy widziałem E 32 niepamiętam ktury rok ale dzieś 93 ale miała wszystko wszystko wszystko diplomat auto, 4 osobowa xenon no wsio, miała najechane 650 tys i normalnie chodziła i jeżdziła
BMW sie nie psuje