Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim.

Dzis zobaczylem, ze mam delikatnie ponagryzane wyciszenie na scianie grodziowej.

Auto stoi w garazu, nie natrafilem na zadne np odchody, swiadczace o obecnosci mysz czy innych gryzoniow.

Macie jakies sposoby na zabespieczenie sie przed tymi gryzoniami?

Do tej pory nie mialem zadnych problemow z tym i nie chcialbym zeby poprzegryzaly jakes przewody np :cry2:

Slyszalem o jakichs spreyach, kostkach zapachowych do wc...

Moze ma ktos jakis sprawdzony sposob

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koledzy zawieszają kostki Domestos. Przekuwają opakowanie i zawieszają za pomocą trytytek.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja tam wieszalem najtansza kostke do kibla pod maska wlacznie z tym plastikiem. Kostka najlepiej najtansza, najbardziej chemiczna. Zadne zapachy lasu albo co. Zrobilem to bo z 2 czy 3 lata temu kuny obgdyzly mi kilka kabli. W f10 zawiesilem ja w miejscu gdzie wlew do spryskiwacza. Troche wiocha jak odwozilem do mechanika :mrgreen: ale nie ma co sie przejmowac.

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja jezdzilem. Kostka wisiała oparta o nadkole od wew strony. Zdala od wszystkiego. Przeciez nie ma sensu co chwilę otwierac maske i zakladac lub sciagac kostke. :mrgreen:

🙃🙃