Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Co prawda auto już zamówione ale w ostateczności mogę jeszcze zmienić. Objeździłem wczoraj wszystkie salony w promieniu ponad 50km i w żadnym nie mieli X4. W jednym była ale w użyczeniu u klienta. W pozostałych wszystko wyprzedane. Stąd moja gorąca prośba do Was. Czy ktoś z Was użytkuje X4 jako auto rodzinne? Bagażnik dla mnie jest wystarczający. Obecnie mam nieco mniejszy i się spokojnie mieszczę. Bardziej mi chodzi i miejsce z tyłu i fotelik. Czy po zamontowaniu fotelika, dziecko nie wali głową w podsufitkę?

Opublikowano

Odnośnie fotelika to Ci nie podpowiem, bo moje córy już dawno z nich wyrosły :roll: Obecnie mają po 12 i 18 lat :mrgreen:

X4 to u mnie auto głównie rodzinne, nikt nie narzeka na brak miejsca, bagażnik też wystarczający.

Nie raz się zdarzy przewozić koleżanki :norty: mojej starszej córki i w 5 osób nikt nie narzeka na komfort podróży, a zdarzało ich się wieźć na Hel 5 godzin w trasie.

Nadmienię, że jedna koleżanka córki jest troszkę wyższa ode mnie i nawet postawniejsza - trenuje jakieś okifadoki :norty: ( ja mam 1,77 m 80kg) i nie narzekała na komfort z tyłu.

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano
No to super. Bo to jedyna rzecz co do której mam obawy kupując ten samochód a nie chcę brać bezpłciowego (w mojej opinii) X3, których jest pełno i jak dla mnie ten samochód niczym się nie wyróżnia. X4, zwłaszcza w kolorze który raczej jest nie spotykany, bo ja osobiście X4 w kolorze brooklyn grey, na żywo nie widziałem ani razu, rzuca się w oczy :). Ten typ auta zawsze mi się podobał. Na X6 w chwili obecnej nie mogę sobie pozwolić bo prócz leasingu mam jeszcze duży kredyt (zostało 7 lat). Ale później kto wiem, może i wjedzie X6 :)
Opublikowano
Gratki koloru :cool2: . Widziałem na żywo ten kolor na X4 M. Teraz jakbym zamawiał to tylko Szary Brooklyn M - jest zaje...sty. Czarny Carbon jaki mam to łapie rysy od samego patrzenia, prawie jak Piano Black- takie mam wrażenie :mrgreen:

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano
Ojj tak, ja miałem raz czarny samochód. Powiedziałem sobie nigdy więcej. Ale brooklyn grey w połączenie z wersją M sport wygląda właśnie dla mnie obłędnie. Nie mam jeszcze przekonania co do skóry. Wziąłem Vernasce Cognac bo zawsze tylko czarna i czarna ale mam lekkie obawy co do niej jak to będzie pod względem utrzymania no ale zobaczymy.
Opublikowano
A ja z premedytacją wziąłem Black carbon. Napalalem się na Brooklyn Grey i tylko w tym kolorze chciałem do czasu aż zobaczyłem na żywo. To kwestia gustu oczywiście ale w necie ten Brooklyn jest dla mnie ładniejszy niż na żywo w X4. Chyba w serii 5 lepiej by wyglądał. Do X4 wg mnie mniej pasuje.
Opublikowano
Black Carbon bardzo ładnie wygląda, jak jest czysty, albo mokry - tylko nie patrzeć na niego z bliska, bo się za dużo rysek robi (widzi) :norty: Mi najbardziej się podoba ten kolor w deszczu :P

Pozdrawiam

KrzychoM