Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od roku czasu mam problem z brakiem mocy w m52 b25 170hp. Wygląda to tak gdy ja kupiłem z przebiegiem 245k w gorszym stanie niż obecnie auto odpychało się na tyle że na mokrym czy to była 2 czy 3 nie robiło to na niej wrażenia aż byłem pod wrażeniem od kad postała przez zimę po przejechaniu kilku kilometrów pęk wąż wodny odrazu odstawiłem auto po czym naprawiłem usterkę po problemie postanowiliśmy że trochę pojeździmy po przejechaniu 200km tylny elektroszperunek szlak trafił to ja szybką kąntrą zakupiłem uspawany dyferek otworzył go a tam kilo spawu narzucone z nakrętek 8 gdy to uspawalem z resztą do kupy wyszło tego spawu na wysokość obudowy satelit i do czego zmierzam gdy zmieniałem szprzeglo na walku atakującym że szkryni wyczuwalny luz poskładałem to na saschsie i było w porządku do momentu jak się zaczęła odzywać skrzynia charakterystycznym wyciem i chrobotaniem wtedy jak by auto straciło moc więc zacząłem od kompa wyskoczyło parę razy przelywka zawór przewietrzania paliwa usterka elektryczna czujnik prędkości własnej pojazdu i świeci się inspektion i wymieniałem przeplywke 3 razy nic wszystkie sprawne jedna oryginał aco nowe oe po czym komp błądy dalej się zapalają no to tak nieszczelnosc kolektora dobra uszczelki serwis oe bardzo drogie nowa odma rureczki gumeczki przewodziki postanowiłem wyczyścić krokowca to zrobiłem wszystko na rainza wpi******e odpalam i o będzie stosz a tu takiego ledwo dwója na mokrym się podnosi no i z tad ta szrzynia dyfer i tp
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kurde, chłopie zmień dilera. Nic z tego nie idzie zrozumieć. Napisałem chaotycznie, nie wiadomo co i gdzie i jak, brak znaków interpunkcyjnych. Nie da się tego czytać. Wytrzeźwiej i napisz jeszcze raz co jest grane

PZDR>