Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukałem i nie znalazłem tematu ciekawych opcji wyposażenia w samochodzie BMW X3 e83. Być może macie w swoich pojazdach coś ciekawego w wyposażeniu, coś co zdarzało się rzadko np. wentylowane fotele albo podgrzewane tylne? Pochwalcie się.
Opublikowano

W 3.0sd mam podgrzewane tylne ;) ... i AUX z tyłu ..

Kiedy szukałem auta miałem do wyboru albo TOP HIFI ale bez grzania tyłu była, albo identyczna ( dosłownie ) ale grzane i bez HIFI .... Bliżej było mi do tej "grzanej" bo audio mogę podkręcić sam ( kiedyś to robiłem ) a z kanapą to jednak trudniejsza sprawa ...

Po sprawdzeniu VINu okazało się że ta z TOP HIFI jest po pęknięciu rozrządu na autostradzie, piec był naprawiony przez handlarza czyli byle taniej, dlatego wolałem kupić auto po stłuczce z wymienionymi blachami pod kolor niż jajko niespodziankę pod maską ..

I tak właśnie trafiła się podgrzewana tylna sofa ;) ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ciekawa sprawa bo nie przypuszczałem że wychodziły e83 z podgrzewaną kanapą z tyłu. Ja postaram się wrzucić może fotki tego co posiadam w swojej bo wg opcji z serwisu to w wersji przedliftowej nie było już dużo więcej dodatków wyposażenia niż jest u mnie co najwyżej zewnętrzne lusterka z fotochromem właśnie AUX choć nie wiem czy był w przedliftowych i lusterko wsteczne z bodajże trzema przyciskami które odpowiadały za jakieś funkcje bodajże doświetlenia drogi po zamknięciu, otwierania drzwi garażowych itp.
Opublikowano
Z najbardziej ciekawych i bardzo mało spotykanych rzeczy w e83 to monitory za przednimi zagłówkami. Gdy szukałem auta to znalazłem tylko jedna taka wersje. Ktoś ja kupił wiec może jest taki użytkownik na forum i pochwali się jak to działa :)
"Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców"
Opublikowano
Tez mam kilka ciekawych gadżetów, m. in: podgrzewana tylna kanapa, telewizja, wzmacniacz, podświetlanie led w lusterkach...
  • 1 rok później...