Skocz do zawartości

[F10][520xd][2015] Brak el. składanych lusterek???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Nietypowe pytanie, zakupiłem niedawno BMW f10 520xd luxury line, z dosyć bogatym wyposażeniem :

-duża navi

-kamera cofania

-adaptive ledy

-el otwierany i zamykany bagażnik

- piękne beżowe skóry

i wiele innych opcji których nie jestem w stanie spamiętać.

Zastanawia mnie jednak fakt iż przy przełączniku do regulacji lewego oraz prawego lusterka nie ma przycisku który służy do złożenia lusterek. Próbowałem również przytrzymać przycisk zamknięcia dzwi na pilocie i również lusterka się nie składają.

Czy jest to możliwe że przy tak bogatej wersji wyposażenia nie ma el. składanych lusterek? Czy w ogóle występuje f10 poliftowe bez el. składanych lusterek ??? Czy poprostu ja coś źle robie ?

Dodam że samochód jest z Polskiego salonu BMW, serwisowany w ASO do 06/2021, czyli wykluczam tutaj jakieś przekładki, machloje etc.

Opublikowano
To ja mam 535dx LCI z adaptive led, dynamic drive, komforty z entertainment rear, panoramy webasta itd. itp a składanych lusterek niemam dodatkowo nawet nie są fotochrom.... Także tego... :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy jest to możliwe że przy tak bogatej wersji wyposażenia nie ma el. składanych lusterek? Czy w ogóle występuje f10 poliftowe bez el. składanych lusterek ???

Jasne że tak :cool2:

Wersja luxury charakteryzuje się kilkoma pierdołami, chromkami i takimi tam różnymi :wink: W katalogu dla F10 LCI wszystko jest dokładnie opisane :cool2: