Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanko dowiedzialem sie ostatnio ze przytzymujac przycisk kasowania dziennych kilometrow i delikatnie przekrecajac kluczyk w stacyjce mozna dowiedziec sie jaki naprade auto ma przebieg.

zrobilkem co mi powiedziano na ekranie od kilometrow pojawiaja sie rozne cyferki z symbolem (KM) kilometrow ponumerowane od 1 - 6 pierwsza pozycja domyslam sie ze to prawdziwy przebieg (oczywiscie mam cofniety licznik) a pozostale piec nie mam zielonego pojecia.

czy mogk by mi to ktos objasnic co pokazuja pozostale 5 pozycji???

po zakonczeniu operacji czyli przeleceniu 6 pozycji wszystkie wskazowki na kontrolkach leca od lewej do prawej i od prawej do lewej i wszystko wraca do normy czyli pokazuje wyzerowany dzienny licznik i ustawiony przebieg km.

postanowilem dokrecic 10 kilometrow zeby sprawdzic co sie bedzie dzialo przejechalem sie kawalek i ponownie powtorzylem zabieg i nic stany poszczegolnych p6 pozycji byly identyczne jak przed przejazdzka.

z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Naisze Ci dwie rzeczy:

1. Szukaj - bylo to wiele razy na forum.

2. To nie jest przebieg oryginalny. Przebiegu oryginalnego nigdzie NIE MA zapisanego