Skocz do zawartości

Podświetlenie tylnich drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem dotyczy podswietlenia tylnich drzwi, a mianowicie lampki na nogi swieca, swieca rowniez lampki podreczne, lecz lampki po otwarciu drzwi nie swieca :( sprawdzilem zarowki sa OK . Sugeruje blad modulu swiatel, ale nie jestem pewien.

2 sprawa jest taka ze po otwarciu drzwi kiedy silnik jest wlaczony nie wyswietla mi komunikatu DOOR OPEN, jak otworze tylnia klape , komunikat jest wyswietlany, i rowniez w tym przypadku sugeruje blad BORDCOMPUTERA, nie jestem do tego w 100% pewny, moze ktos wie o co chodzi w tych przypadkach w tym elektronicznym aucie?? pozdr

Opublikowano
z tymi lampkami to niewiem o które ci chodzi te czerwone w dzwiach czy które, a te open door albo tur ofen to trzeba jechać żeby wyświetliło

jesli chodzi o DOOR OPEN to zgadza sie trzeba jechac, dzieki za info dzis sprawdizlem ,co do lampek to wyjasniam: Podczas otwarcia drzwi zapalaja sie: srodkowa lampka czyli przednia nad lusterkiem wewnetrznym , wszystkie 4 lampki podswietlenia drzwi na samym dole oraz 2 lampki tylnie na slupkach. i to wlasnie one sie u mnie nie zapalaja, zarowki sa OK te male swiatelka podreczne sie swieca zatem dochodzi do nich prad a te z boku nie swieca, ja stawiam jak wspomnilaem na blad modulu swiatel ale nie jestem pewien, dreczy mnie jak ktos wsiada do ciemnego tylu auta.

Opublikowano
tam jest jakiś knif z przytrzymaniem środkowego klawisza lampki nad lusterkiem trzeba przytrzymać go 4 sekundy lampki wyłączone znowu przytrzymać to cośtam cośtam kombinuj
BMW sie nie psuje
Opublikowano
tam jest jakiś knif z przytrzymaniem środkowego klawisza lampki nad lusterkiem trzeba przytrzymać go 4 sekundy lampki wyłączone znowu przytrzymać to cośtam cośtam kombinuj

tak to to wiem, no ale chyba pozostaniae mi jezdzic bez pelnego oswietlenia.