Skocz do zawartości

tester diagnostyczny

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzień dobry w ten listopadowy dzień,dołącze się do dyskusji i zapytam a dlatego że usilnie szukałem informacji właśnie dotyczącej diagnozaowania poprzez interfejs-to co znalazłem nie dało mi jednoznacznej odpowiedzi. Znalazłem parę softów na allegro które umożliwiają właśnie diagnozowanie samochodu że tak powiem metodą domową,mając laptopa podobno można sprawdzić błedy i np skasować inspekcję. Czy ktoś robił to właśnie sam????I teraz zapytam: mam BMW 320 coupe z 93' czy kupując właśnie takie oprogramowanie mając dobrą znajomość komputera jestem sam samodzielnie skasować inspeckcję????Czy gra jest warta świeczki????

Ceny softów zaczynają się już od 100zł w górę.W zestawie jest oprogramowanie ,instrukcja,kable podłączeniowe(podobno tak zrobione że nie ma potrzeby kombinowania z jakimiś przejściówkami)Podłaczasz i diagnozujesz-podobno. Oczywiście zakładamy że nic więcej poza odczytem błędów i kasowaniem inspekcj nie będe robił( i czy można coś jeszcze zrobić w samochodzie z 93'????)proszę o wyczerpującą odpowiedź i zgóry dziękuję.

pozdrawiam serdecznie

Unnamed