Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pacjent E91 z 2007, Bixenony nieskrętne. Autko sprowadziłem z dodatkowymi DRL w kratkach obok lamp przeciwmgielnych. Po włączeniu postojówek ledy migają. W pierwszej kolejności myślałem że stary moduł padł, więc kupiłem nowy, ale sytuacja ta sama. Moduł po otrzymaniu plusa z postojówek powinen gasić ledy, ale zamiast tego przygaszają się i migają. Myśle że jest to spowodowane skokami napięcia na plusie z postojówek, więc jako że posiadam Carly wyłączyłem mu monitorowanie napięcia na angel eye. Patent działa ale tylko do wyłączenia silnika. Po włączeniu znowu migają. Jakieś pomysły jak to ogarnąć ?

Załączam filmik jak to działa

Opublikowano
Plus swiatel drl musi byc po osobnym przekazniku.

Ale mówisz o plusie głównym do modułu drl czy o plusie z postojówek który ma wyłączać ledy?

Opublikowano
Dalej to samo, nawet podłączyłem bezpośrednio po klemę z przodu, dopóki nie odpalę auta to działa. Moim zdaniem to wina plusa z postojówek(angel eyes) prze skoki napięcia na plusie z postojowki moduł cały czas robi efekt mrugania. Jak sprawdzałem omomierzem to jest poniżej 12v z czego cały czas skacze 11.3->11.9. Jest opcja podłączyć to gdzieś indziej ?
Opublikowano
Masz na przekazniku?

Jesteś wielki! Działa jak ta lala :D. W sumie to też mi uświadomiłeś, że bezsensu jest kupować gotowców z modułem … wystarczą ledy z homologacją, przewody i przekaźnik.