Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaka jest uczciwa cena za w miarę zadbany m-pakiet do e60.

Pisalem z jednym gościem za zderzak przód i akcesoria mi wyliczył 2800 używany zderzak tyl 1900 używany zderzak.

O progi nawet nie pytałem.

Ile realnie wykladaliscie za m-pak?.

Jestem zainteresowany założeniem używanego ale w ladnym stanie.

Znacie kogos kto robi w rozsądnych pieniądzach?? Ile wam spiewali??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie wiem w jakim stanie są te konkretnie części ale jak w podobnym do tego co wystawiają obecnie na aukcjach to nie warte są żadnych pieniędzy bo to nie nadaje się do założenia na auto. Ilość kitu jaką trzeba nałożyć na taki zderzak, żeby ukryć te wszystkie dziury i inne uszkodzenia spowoduje, że przy nawet lekkim odkształceniu wszystko popęka i się posypie. Zakładając, że jednak trafisz na takie coś co oprócz szlifu, delikatnej, korekty i lakierowania nie wymaga innych zabiegów to wyjścia i tak nie masz bo to raczej są elementy praktycznie nieosiągalne na rynku. Inna sprawa, że nawet z pozoru ładne zderzaki mogą już być po naprawach/klejeniu etc.

Pytasz ile taka zabawa może kosztować? Realnie ~6000zł z malowaniem nie będzie złą ceną za zderzaki i progi ale to zależy np. czy masz auto po czy przed liftem i czy możesz wykorzystać swoje części. /ale obawiam się, że to jest obecnie kwota za mała/

Opublikowano

A czy ktoś montował takie zamienniki?

https://allegro.pl/oferta/zderzak-przedni-bmw-e60-e61-m-pakiet-pdc-03-07-10698030119

Sprzedawca twierdzi, ze spas jest bardzo dobry i ze tunele powietrzne w 90% podchodza z standardowych zderzaków, a nadkoli nie trzeba zmieniac do nich.

Wiadome trzeba to polakierować ale to najmniejszy problem.

Pisal sprzedawca ze trzeba dokupic halogeny pod m pakiet bo sa inne.

Ktos zakladal te zamienniki przód tyl?

Czy każdy ori zaklada?

Co do halogenów na aucie mam zalozone te i czy one podejda do zderzaka z m-paka??

https://allegro.pl/oferta/halogeny-bmw-e90-e91-e60-e61-m-pakiet-smoke-zarowk-9270346664