Skocz do zawartości

BMW G30 WBAJA71010WB99470

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zastanawiam się nad zakupem tego auta: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-fotel-komfort-z-pamiecia-skretna-os-tylna-dostep-komfortowy-ID6DWnF4.html#fd186ec4d8

Osobiście przemawia do mnie wyposażenie, bo oprócz wentylowanych foteli akurat tego szukałem.

Czy myślicie, że wycena jest adekwatna do auta, i czy przy odsprzedaży brak m pakietu nie będzie straszną bolączką?

Opublikowano
  • Autor
Szkoda w historii.

Gdzie mogę sprawdzić informację na temat tej szkody, jakiekolwiek wskazówki?

Opublikowano
  • Autor
Czy jest jakakolwiek możliwość dokładniejszego sprawdzenia tych szkód?
Opublikowano
  • Autor
Z raportu wynika tylko miejsce uszkodzenia oraz szacowany koszt naprawy, jutro w serwisie zapytam się dokładnie co z autem się stało, gdyż auto zostało przedstawione mi jako bezwypadkowe.
Opublikowano
  • Moderatorzy

Może być bezwypadkowe a być pokolizyjne np po drzwiach pod lidlem. Szkoda zgłoszona i już widnieje jako rekord w historii pojazdu.

Zapytaj dealera właśnie może coś mają na ten temat.

Opublikowano
  • Autor
Wielki dzięki za pomoc.
Opublikowano
Tak samo może to być np. kamień w szybę na trasie i wymiana szyby z ubezpieczenia, w raporcie masz szacunkowe koszty szkody więc można dopiero oceniać bo szkoda na 1.000 zł na pewno będzie się różnić od takiej na 10.000 zł/euro :)
Opublikowano
  • Autor
Szkody to wymiana przedniej szyby, oraz pajęczynka na zderzaku, która nie została naprawiona i delikatna wgniotka ( wielkości monety, do wyciągnięcia) na tylnich drzwiach. Zastanawiam się czy w takim razie to auto jest warte tych pieniędzy, czy lepiej porozglądać się za czymś innym.