Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sadzicie o takiej-2001rok 170tys lm,238km cena 12.900euro

[/img]

[/img]

http://www.picburst.com/uploads/bfe8734f8b.jpg' alt='bfe8734f8b.jpg'>

Opublikowano
pilnie poszukiwany kolega marcin978..co sadzisz o 735i v8..dobre to czy nie..powiedz cos wiecej na temat spalania osiagow itp..na co zwracac uwage..
Opublikowano

z tych zdjec nic nie wynika... takie ocenianie nia ma sensu - trzeba jechac , zobaczyc , dotknac , zbadac lakier , geometrie , posluchac powachac , obadac empirycznie ... wtedy to ma sens :D - ja ostatnio szukalem samochody i sie zalamalem - na zdjeciach maszyna az milo - bezwypadkowa oczywiscie itp ... a w realu - daj pan spokuj - rozrzutnik do gnoju OLA 1 :duh:

widac ze ktos ja tylko ladnie wywoskował i sie blyszczy jak psu ...

:cool2:

Opublikowano

co ja moge powiedziec, bardzo fajne auto to 735 :)

nawet jest czym przycisnac, rekordow przyspieszenia nie pobijesz, ale bierzesz kazdy zwykly samochod - 8.2 sek do setki ale to dlatego ze automat (w manualu miala by 7.6)

740 ma 7s do 100 w automacie

normalnie na trasie jest duzo szybsza nizby wynikalo z tych 8.2 poniewaz automaty to maja do siebie ze slabo startuja, ale na trasie wciska w fotel przy wyprzedzaniu jak wcisniesz kickdowna

spalanie u mnie w trasie 9l-11l maxymalnie

w miescie, roznie :)

v8 lubi w miescie wypic :)

zaleta w porownaniu do 740 jest taka ze pali 2 litry mniej (z max 3 w miescie)

troche ekonomiczniejsza i tyle na temat :)

ta na zdjeciu wyglada bardzo ladnie, ostatni wypust

telewizorek szeroki

ale co mozna powiedziec z tak malych zdjec, cena jest niezla, ja dalem 1.5 roku temu za swoja 11tys

to jest e38 i to najnowsze jakie moze byc, wiec uwage zwroc przede wszstkim na lakier i wnetrze

na przyciski do elektryki czy wszystko dziala

jak bedzie miala polamana obudowe od siedzenia to sie nie przejmuj

bo 150zl nowe w aso (to standardowa bolaczka)

zwroc tez uwage na pixele na liczniku, choc mozna to za 250zl zlikwidowac, to tez przypadlosc e39/e38

no i normlanie jak kazde auto, czy skrzynia dobrze ciagnie nie szarpie, kickdown, czy silnik rowno pracuje czy nic nie stuka na wybojach

czyli standart czy nic nie cieknie

ciezko mi powiedziec co sie psuje, bo u mnie sie nic nie popsulo poza wymiana filtra oparow bezyny... :) bo bak paliwa mi ssalo :)

a mam auto 1.5 roku, w aso powiedzieli ze to dosyc zadka usterka, ale sie zdarza :)

poza tym normlana exploatacja

to sa raczej niezawodne auta, chyba najbardziej niezawodne z calej rodziny bmw w danym roczniku

e38 fajna bryka, automat jest super w e38, zakochasz sie jak kupisz :)

jak nie zalezy ci bardzo na tych 7s do setki zamiast 8.2 ktore bedziesz mial to kupuj, zrob jazde testowa na trasie a zobaczysz ze mile sie zaskoczysz jak to jezdzi, powiedz facetowi zeby przy 70km/h wcisnal kickdown :)

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif