Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć mam problem z Moim BMW. Szarpie po przejechaniu 30 km. Pojawia się co jakiś czas kontrolka Trójkąta z wykrzyknikiem. Pomóżcie co zrobić. Błędów z tym związanych nie ma. świece wymieniałem w tamtym roku. POmocy!!!
Opublikowano
Miałem podobne problemy z moim samochodem, ale mechanik nie znalazł nic, a później wszystko ustąpiło i działa dobrze, więc jestem również ciekawy, co to był za problem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć mam problem z Moim BMW. Szarpie po przejechaniu 30 km. Pojawia się co jakiś czas kontrolka Trójkąta z wykrzyknikiem. Pomóżcie co zrobić. Błędów z tym związanych nie ma. świece wymieniałem w tamtym roku. POmocy!!!

Gdzie błedu nie ma? Podepnij pod komputer, taki do BMW. Nie uniwersalny i sprawdź wszystkie moduły. Nie tylko DDE i napisz kaki jest błąd, bo na 200 procent jest.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opcjonalnie wyłącz DSC . Dla pewności nacisnij go i przytrzymaj z 6 sekund . Tylko uważaj bo pozostanie tylko abs aktywny . Chociaż przy tym silniku to detal :D