Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano

Road Map EUROPE EAST Route 2022-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+Europe+East+ROUTE+2022-1

Road Map EUROPE WEST Route 2022-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+Europe+West+ROUTE+2022-1

WEST

Pełne pokrycie :

Andora, Belgia, Niemcy, Niemcy, Finlandia, Francja, Grecja , Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, Portugalia, San Marino, Slowakische Republik , Slowenien, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Rosja , Bosnien i Herzegowina, Bulgarien, Estland, Lettland, Litauen, Mazedonien, Moldawien, Czarnogóra, Rumunia , Serbien, Turcja i Ukraina.

EAST:

Pełne pokrycie:

Belgien, Bułgaria , Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Lettland, Litauen, Luksemburg, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, San Marino, Slowacja, Slowenien, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan , Rosja .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Andora, Bosnien i Herzegowina, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Mazedonien, Moldawien, Monako, Czarnogóra, Portugalia i Hiszpania.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale co ci mają napisać? Jakie ulice dodali w całej wschodniej Europie?
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
witam. jestem nowy. aktualnie mam mapy road map europe route 2016-2. czy moge pobrac te mapy i wgrac do nawigacji przez usb ?
Opublikowano
witam. jestem nowy. aktualnie mam mapy road map europe route 2016-2. czy moge pobrac te mapy i wgrac do nawigacji przez usb ?

Jasne, Route 2022 najnowsze. Pamietaj tez o kodzie do aktualizacji, wymagany. Lifetime tez możliwe.

Pisz pw jak potrzebujesz kodu czy wiecej info, dam numer mozemy pogadac

Opublikowano
Mam u siebie teraz "Road Map EUROPE EVO 2021-3" czy te mapy mi podejdą? Ewentualnie gdzie mogę znaleźć nowsze do mnie?

Jak masz evo musiszz wgrac evo, Route nie podejdzie. Pisz pw dam link , jak evo 5.6 mozemy aktuwowac carplay

Opublikowano
Mam u siebie teraz "Road Map EUROPE EVO 2021-3" czy te mapy mi podejdą? Ewentualnie gdzie mogę znaleźć nowsze do mnie?

Jak masz evo musiszz wgrac evo, Route nie podejdzie. Pisz pw dam link , jak evo 5.6 mozemy aktuwowac carplay

OK dzięki, znalazłem chyba juz dobre mapy EVO 2022-1 - zajmują 29GB.

Zamówiłem tez kabel ESYS także będę próbował BMWaicoder wyciągnąć FSC i wgrać mapy.

Opublikowano

OK dzięki, znalazłem chyba juz dobre mapy EVO 2022-1 - zajmują 29GB.

Zamówiłem tez kabel ESYS także będę próbował BMWaicoder wyciągnąć FSC i wgrać mapy.

Z evo, Route nie ma szans aicoder

Opublikowano
Z evo, Route nie ma szans aicoder

Tak, pobrałem już EVO 2022-1 więc chyba dobre, po wypakowaniu ~35GB wyszło jednak.

Więc pewnie troche potrwa aktualizowanie w aucie. Za kilka dni będę próbował jak przyjdzie mi kabel

Opublikowano

Czy powinienem mieć odpalone auto na czas aktualizacji map?

Pliki ważą około 35GB i teraz tak pomyślałem, będzie to pewnie trwało ponad godzinę a nie wiem jak z gniazdem USB ale zapalniczka odcina prąd po kilku minutach wieć w USB pewnie też. Także jedyna opcja to odpalone auto albo klikanie coś na radiu co jakiś czas.

czy się mylę?

EDIT: Już mam odpowiedź :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...