Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, od 4 miesiecy jestem wlascicielem e46 325Ci kabrio i chciałym zainwestować w hardtop na zimę. Mam kilka pytań w związku z tym.

Po pierwsze w vinie podobno jest informacja czy auto w ogole jest przygotowane pod hardtopa, czy ktos molby sprawdzic czy w moim egzemplarzu jest pozycja S380A HARDTOP-VORBEREITUNG Hardtop-przygotowanie ?

VIN WBABW31010PL20035

Widzę ze jest bardzo malo ofert sprzedazy tego elemntu, nie ma szans znalezc go w takim kolorze jaki akurat mam (oxford green). Rozumiem ze racjonalne będzie jesli kupię hardtop w jakimkolwiek kolorze i zlecę jego przemalowanie? Macie moze jakies rady w tym zakresie?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Absolutnie go nie maluj, bo tylko straci na wartości. Jak masz czarne auto i trafisz czerwony to oklejasz.

Inna sprawa - lakiernika, który dobrze by to zrobił raczej nie znajdziesz.

Nie masz przygotowania pod hard top.

Opublikowano
o kurde naprawde to malowanie to jest taka fatalna sprawa? czyli bede sie musial chyba pozegnac z hardtopem, bo nie znajde tego koloru za nic. Nie mam czarnego aua, tak jak pisałem jest zielony (oxford green).