Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam wgniecione tylne drzwi w moim bmw e90 325i 2006/11 i chciałbym sobie kupić takie same i je wymienic bo moj blacharz twierdzi ze nie oplaca sie tego robic i ze lepiej poprostu kupic..

Mam auto w kolorze A22.

Pytanie mam do was takie, czy moge zalozyc drzwi z bmw 320i przed lift do mojego 325i przed lifta?

Tak wygladaja te drzwi ktore chce kupic: https://www.ebay.de/itm/324169084828?fits=Platform%3AE90%7CMake%3ABMW&hash=item4b79fbaf9c:g:yLUAAOSwoKBf4LQ-

moj Vin to WBAVB11000VE33809 a od tych drzwi ktore chce kupic to: WBAVA71040VC17676

Dziekuje bardzo za wasza pomoc!

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Pamiętaj, że kolor może być inny po założeniu drzwi na furę - mimo, że ten sam kod lakieru. Wynika to z faktu, że auto dawcy i biorcy nie jechały na jednej linii produkcyjnej obok siebie, do tego dochodzi działalność promieni UV, bo jedno auto jeździło w Norwegii, a drugie w Hiszpanii.

Drzwi pre i post LCI są zamienne, także spokojnie, ale drzwi z touringa nie podejdą.