Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam w mojej 540i tarcze przod 348x30 moze ktos sie oriętuje czy beda pasowały 348x36.....wpisalem po vin to mam 348x30 na reolem.....ale w sklepach wyskakuja 348x36 i 348x30...jak sciaglem kolo to tloczek jest dosc wycisniety tarcze maja 28.5 czyli juz do wymiany klocki wygladaja ok moze sa w polowie 1.5mm tarczy to nic w stosunku do wysunietego tloczka. Beda pasowaly te grubsze?
Opublikowano

Do twojej wersji samochodu podchodza tylko i wyłącznie tarcze o grubości 30 mm.

To jakie podchodza ci elementy sprawdzaj tylko i wyłącznie po vin.

Jak zalozysz nowe klocki beda ci ocierac o tarcze 36 mm.

Tarcze do twojego samochodu na przód maja miec ten numer seryjny :

34116763824

Zamienniki maja miec zgodnosc z tym numerem.

b28nl6U.png
Opublikowano
Najlepsze tarcze do twojego samochodu jakie sa to tarcze OE BMW 1 sztuka za 710 pln. 2 sztuki 1420 pln. Oryginalne jakie montowali w fabryce. Zimmerman Sport za 800 pln 2 sztuki to dobre tarcze ale dużo osób mających bmw e39 e46 e60 miało problemy z tarczami firmy zimmerman nawet 3 miesiące po zakupie tarcze łatwo sie przegrzewają i deformują. Bardziej solidne tarcze robi ATE i TRW. Polecam zamówić od nich komplet tarcz na przód, a nie z Zimmermana.
b28nl6U.png
Opublikowano
Kwestia budzetu i tego jak dlugo masz zamiar tym autem jezdzic. Jak długo to lepiej kup cos w miare ok.
b28nl6U.png