Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Przebieg do weryfikacji, bo tak to między bajki.

Typ ukrywa VIN. Auto stoi na zimówkach.

Styling 185 z fabryki chyba na allegro już przehandlował. Dywaniki dziurawe to wyrzucił do zdjęć.

Na czarnym praktycznie nigdy nie widać ze zdjęć czy coś było malowane.

Silnik to N53 a nie N52, także jest na bezpośrednim wtrysku.

Serwisowany w ASO Tak

Do kiedy?

Opublikowano

Samochód z 2007, książka serwisowa prowadzona niby od 12.2011 i pierwszy wpis przebieg 30k przez 4 lata.. gdzie auto jest z Niemiec ;)

Plastiki powycierane w środku (przy uchwycie zamykania drzwi), start/stop wytarty.. przy przebiegu 191k to trochę dziwne nawet jeśli był używany tylko w mieście.

Moim zdaniem za 40k nie warto.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Po mieście to ten przycisk się wytrze przy 80k km jak ma fura 15 lat.

Weryfikacje przebiegu się robi kompem i historią serwisową a nie zużyciem wnętrza.

Opublikowano
Po mieście to ten przycisk się wytrze przy 80k km jak ma fura 15 lat.

Weryfikacje przebiegu się robi kompem i historią serwisową a nie zużyciem wnętrza.

Spoko miałem e87 z 2006, użytkowałem prawie 10 lat. 70% tylko po mieście, i nic nie miałem powycierane ale może to jakiś ewenement był ;) Gdyby to był Renalut albo "król lew" to bym nie był zaskoczony ale BMW.. no ale ja się tam nie znam ;)

Korekta przebiegu dla ogarniętego gościa to też nie problem... ;)

Podsumowując, jak będziesz miał zużycie wnętrza wyglądające jakby ktoś pyknął 500k to nie będzie to miało dla Ciebie znaczenia bo na blacie przebieg 150k i komp Ci to tylko potwierdzi.. można i tak ;)

Pozdrawiam,

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Niejedno już widziałem.

toś pyknął 500k to nie będzie to miało dla Ciebie znaczenia bo na blacie przebieg 150k i komp Ci to tylko potwierdzi.

No jaka to jest zależność między przebiegiem a zużyciem wnętrza, bo to typowe gadanie januszy bez dostępu do kompa. Co gałka wytarta to ma 289 tys. nabite, a fotel z lewej strony na boczku to ma 340 tys. nastukane?

Chłopie, mogę ci podstawić dwa auta z tej samej fabryki i z tym samym wyposażeniem, ale jedno w mieście robiło 10 lat i jest po 4 właścicielach a drugie na trasach po 1 właścicielu, ale mimo to dzielą ten sam przebieg.

Jedno będzie zużyte drugie nie. Zużyciem wnętrza nie bada się przebiegu.

Rozumiesz już?

Dziękuję za pozdrowienia.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Hej,

Czy ktoś ma jakieś info o tym aucie? Ktoś coś weryfikował? Był obejrzeć?

Ogłoszenie znów sie pojawiło..

Pzdr!

A czytałeś dokładnie posty wyżej?