Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrzynia manual, kalibracja zrobiona. Bezpiecznikow nie sprawdzałem. Jutro spróbuję. W Ista u mojego mechanika błąd zasilania jak w poscie wczesniej i jeden od airbagow chyba - czujnik boczny kolumny b kierunek x z prawej strony. Te dwa caly czas sie pojawiaja. Dzisiaj mało kręciłem sie po wczorajszej kalibracji. Jak zgaslo 4x4 objawy najlagodniejsze dotychczas byly. Czyli rzadko łupało i słabiej. Wczoraj jakims innym interfejsem mnie kalibrowal. Dziś miałem zajechać na poprawke ista i nie dotarłem z braku czasu.

Edit bezpiecznika F40 nie było chociaz piny sa. Odpowiada takze za pozycjoner w automacie. Jest potrzebny jesli mam manuala ? Włożyłem jakby co :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Podpora wału jak nic podpora wystukana. Nie ma tam żadnego czujnika więc ISTA nic nie pokaże. Miałem to samo po wymianie podpory i wyważeniu wału wszystko gra.