Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam pytanie w jaki sposob zamontowac cb radio w bmw e46, chodzi mi o schowanie go gdzies blisko kierowcy tak zeby nie rozmontowywac plastikow.

druga sprawa to zamontowanie jakiegos uchwytu pod antene na klapie, jaki uchwyt kupic i ktoredy poprowadzic kabel do bagaznika... niestety kanapa nie jest dzielona i nie mam dojsca do tylu:( nie interesuje mnie antena na magnes, poniewaz slyszalem ze rysuje dach i przy 170km/h przesuwa sie, a wiem ze jesli bede mial cb napewno nie bede jechal tylko 170:)

pozdrawiam Roger

Mercedes CLS 55AMG :twisted:
Opublikowano

Zły dział:)Zajżyj do działu: Audio, Alarmy, Nawigacja & Elektronika.

Poza tym sam użytkuje antene na magnes w CB-->taką małą i nie rysuje auta. Mam kolor czarny więc na to zwracam uwagę :D Na magnesie 195 wytrzymuje i nie rusza się. Ważne, żeby na brud nie przyklejać bo porysujesz, jak na lakierze będzie piasek.

CB radio-->możesz pod fotelem kierowcy schować. Było już trochę o tym poszukaj w ww. dziale :search:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano

Ja też w firmówce mam antenę na magnes. Mam najtańszą magnesówkę jaka istnieje i po małych moich przeróbkach nie zwiewa mi jej do 190 - 195 (więcej firmówka niestety nie "poleci").

Prostą radą na rysowanie lakieru jest przyklejenie do nadwozia naklejki w kolorze nadwozia (wtedy jażeli coś się ma porysować, to tylko naklejka).

Pzdr,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.