Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po różnych perturbacjach z restrykcjami, zmieniłem plany zakupowe z G32 na G06. Dostałem kilka ofert na to auto z różną konfiguracją. Jako że nie miałem możliwości się tym przejechać, to nie mam pojęcia czym te zawieszenia różnią się w komfortowej jeździe. Macie jakieś porównanie?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Poza silnikiem zawieszenie było dla mnie najbardziej istotnym elementem wyboru - wybrałem pneumatykę, nie żałuję. Obecnie mam auto zastępcze X5 z pakietem M więc zakładam, że tam jest M adaptive. W porównaniu do pneumatyki troszkę mniej wychyłów bocznych nadwozia na zakrętach - dużo gorszy komfort na co dzień.

Opublikowano
Auto już kupiłem (wczoraj odebrałem). Wybrałem opcję model z zawieszeniem pneumatycznym. Jest naprawdę nieźle, ale w BMW 7 którym jechałem było bardziej komfortowo - fakt że w tamtym aucie o ile pamiętam były felgi 19", a ja mam 21" runflat.