Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem trochę w tym ciemny i jestem posiadaczem padła to znaczy n46b18a i mam dużo części do m54b30 czyli cały silnik z osprzętem wiązkę silnika sterownik ews itp i moje 1.8 czeka na swapa (dla ciekawych hamulce zawieszenie i reszta pierdół jest już pod 330i) i mam wiele pytań a szczególnie jedno podpięcie sterownika czyli inne przyłącza ponieważ n46 ma dwie duże kostki w sterowniku na sukwak (nie wiem jak inaczej to nazwać a m54 ma cztery za zaczep i 2 zwykle wciskane i jak to podpiąć bo nie chce się poddać na elektryce chce już tym autem jeździć od razu mówię przepraszam za błędy i interpunkcję a co do tematu swapu nie mogę nigdzie znaleźć tematu n46 na m54 znajduje tylko n42 na m54 a różnicy kilka jest
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale o czym ty w ogóle piszesz? Chcesz podłączyć inny sterownik pod starą wiązkę i myślisz że to będzie działać? Musisz zmienić wiązkę z odpowiednim sterownikiem pod silnik m54.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.