Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem z otwieraniem drzwi. Z pilota zamyka się wszystko. Jak przyciskam otwieranie z pilota to otwieraja się tlyko tylnie drzwi pasażera i bagażnik reszta zablokowana. Drzwi pasażera z przodu nie można nawet otworzyć od środka ciągnąć za klamke wewnętrzna. Domykanie i otwieranie okien z pilota działa prawidłowo. Przycisk na pilocie od otwierania bagażnika również działa prawidłowo. Nie reaguje również przycisk otwierania drzwi ten na konsoli wewnątrz auta. Gdzie szukać przyczyny??? Myślę że pilot można wyeliminować bo częściowo działa więc bateria jest ok? Przy każdej próbie otiwrania czy zamykanie nawet jak nie otwiera to jest cyknięcie czyli spalone chyba nie jest nic

Zauważyłem że chyba przez ostatni tydzień zanim to padło pilot przy otwierania auta lub zamykaniu dawal krótki sygnał pik.