Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie

Czy jest jakikolwiek sposob by z pendrive bez folderow z wrzuconymi piosenkami mp3 jako odtwarzac muzyke na zakladce AUX w radiu seryjnym proffesional ??? Opieram sie rekami i nogami by nie kupowac radia z Androidem i jak znajde tylko sposob by przez AUX z pena odtwarzac muze to juz bede usatysfakcjonowany :D

Ktos to jakos ogarnal ?? Te adaptery sa cos warte ???

https://allegro.pl/oferta/adapter-aux-gniazdo-usb-bmw-e87-e90-e60-x1-x3-x5-9999712252?fromVariant=10500214763

b28nl6U.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ci nic nie da, wejście usb w nawigacji (jeśli masz cic) jest tylko do aktualizacji map. W ccc nie ma wejścia usb

Jest kilka rozwiązań aby puszczać muzykę przez usb

MULF 2 high

Combox tylko w połączeniu z cic i tu można odtwarzać muzykę z bluetooth

Moduły dodatkowe do schowka zamiast zmieniarki cd, oczywiście nie ori bmw

MP3 Player podłączony do aux ale tu tracisz sporo na głośności

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Polecam Baseus aux bluetooth, kupując nie byłem przekonany co do jakości i głośności dźwięku ze względu na śmieszny koszt, ale po podłączeniu i włączeniu muzyki miło się zaskoczyłem, jakość jest podobna jak z płyt i dobra głośność dużo lepsza niż z transmitera, u siebie mam granie HiFi podejrzewam że na Logic7 zrobi jeszcze większą robotę, ale i tak można robić dyskotekę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli nie słyszysz różnicy między wma a mp3 przez bluetooth to porównaj ta samą pioseneke z wma a mp3 przez bluetooth

Różnica jest ogromna

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Polecam Baseus aux bluetooth, kupując nie byłem przekonany co do jakości i głośności dźwięku ze względu na śmieszny koszt, ale po podłączeniu i włączeniu muzyki miło się zaskoczyłem, jakość jest podobna jak z płyt i dobra głośność dużo lepsza niż z transmitera, u siebie mam granie HiFi podejrzewam że na Logic7 zrobi jeszcze większą robotę, ale i tak można robić dyskotekę.

Mam bluetoth w moim E60 w radiu professional do odbierania rozmów + mam moduł bluetoth 5.0 z Aptx w schowku do muzyki ale chce USB. Mam pena 64 gb i na niego tylko sobie muzyke dorzucac i tyle.

Laczenie sie na bluetoth i ciagle puszczanie z telefonu jest na dluzsza mete niewygodne tez co jakis czas ten modul trzeba ladowac od wyjscia na zapalniczke kablem usb-c.

Jakosc dzwieku z modulu bluetoth jest mega dobra jesli smartfon i modul obsluguja Aptx.

Chyba skonczy sie tak , ze wstawie sobie radio z androidem, bo i-drive w e60 to dziadostwo jakich malo.

b28nl6U.png