Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za wskazówki co do posta:) ; jako, że jestem na forum nowy, proszę o wybaczenie:)

Pomyślałem by do mojej szósteczki dokupić sobie na dokupić sobie na okresy letnio-wiosenne, fajną Z4 i natrafiłem na ogłoszenie ( link wyżej )

Raporty zamówiłem, wiadomo, że auto dostało z ciosa z lewego przodu, jednak zdjęć nigdzie nie znalazłem.

Poproszę szanowne grono o opinię na temat tego auta.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Brak podkładki pod tablicę rejestracyjną z przodu.

Klapa bagażnika jest przestawiona.

Radio niefabryczne.

Lampy są czarne, a powinny być w chromie.

Dywaniki wywalił do zdjęć, a nowe 350 zł, kto by kupował - wiadomo :D

Brak lewej zaślepki slotu na hardtop.

Oznaczenie modelu Z4 na klapie bagażnika nie w tym miejscu.

Poleci dowód, bo nie ma spryskiwaczy reflektorów.

Brak tylnego światła przeciwmgłowego - nie przejdzie przeglądu.

Auto ma po VIN m sport suspension, a on wymieniał sprężyny widzę z opisu na otmoto i wrzucił zwykłe, tył stoi jak w Oplu.

Trójkąt, apteczka i gaśnica z allegro, nie są oryginalne. Trójkąt jest niebieski i powinien być na tylnej ścianie bagażnika, apteczka pod nogami pasażera a gaśnica pod nogami kierowcy. To pierdoły, bo w USA nie wychodziły z tym zestawem.

Ja to auto oglądałem chyba rok temu dla kogoś z forum, jak stało na północy kraju i spasowanie elementów mi nie pasowało, ale tragedii nie było.

Zapytaj czy auto ma jeden klucz, bo nowy kosztuje 1k zł + kodowanie 250-300 zł.

Weź od niego datę 1. rejestracji.

Na dzień dobry klucz + instalacja pod spryskiwacze + inne bzdury i masz 3k zł, a gdzie opony, hamulce czy zawieszenie, a może silnik się poci.

W Gdyni stoi niezła Z4, daj znać jak chcesz to może bym ją obejrzał.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Jeszcze gdzieś chcesz mnie edukować? :roll:

Oglądałem dziesiątki Z4, trust me.

tUy4Z8P.png