Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie bardzo serdecznie proszę o pomoc ponieważ mam problem z podgrzewanie siedzenia kierowcy ponieważ fotel grzeje plecy a tyłka nie nawet jak ustawie w kompie żeby grzał tylko tyłek to minimalnie grzeje plecy. Zaważyłem ze jak włączę podgrzewanie fotela to wydaje mi się ze na chwile grzeje dolna część fotela a później tylko plecy nawet jak ustawione jest w kompie na dolna cześć. Czy mata grzewcza jest uszkodzona czy moduł sam już nie mam pomysłu w inpie brak błędów :( :( :( :(

Opublikowano
U mnie po pewnym, losowym czasie podgrzewanie fotela kierowcy wyłącza się. W INPA błędów nie miałem, natomisat ISTA pokazuje błąd czujnika przegrzania. Jak masz możliwość może też spróbuj ISTA poczytać błędy.
Opublikowano
Witam,

Panowie bardzo serdecznie proszę o pomoc ponieważ mam problem z podgrzewanie siedzenia kierowcy ponieważ fotel grzeje plecy a tyłka nie nawet jak ustawie w kompie żeby grzał tylko tyłek to minimalnie grzeje plecy. Zaważyłem ze jak włączę podgrzewanie fotela to wydaje mi się ze na chwile grzeje dolna część fotela a później tylko plecy nawet jak ustawione jest w kompie na dolna cześć. Czy mata grzewcza jest uszkodzona czy moduł sam już nie mam pomysłu w inpie brak błędów :( :( :( :(

Moduł odpowiedzialny za to jest pod fotelem? Bo przyciski na konsoli chyba nie mają nic do modułu

Opublikowano
Bardzo chętnie zainstalowałbym iste tylko szukałem sprawdzonych linków i nie mogę znaleść mam inne i disa tylko i nie wiem czy moje złącze będzie pasować do isty?
Opublikowano
Nie wiem jaki masz interfejs. Mój działa, a jest to Viaken. Ista brana chyba gdzieś z forum. Jest tu przecież dział o oprogramowaniu.